Braderie zondag 6 mei 2018

Stichting Evenementen Princenhage organiseert op zondag 6 mei 2018 de jaarlijkse braderie. Tijdens deze jaarlijkse braderie kunt u zich presenteren door middel van het huren van een standplaats (kraam) of grondplaats. Om zorg te dragen voor een mooie uitstraling zijn alle kramen identiek. De kramen worden voor u opgebouwd en afgebroken.

Braderie flyer 2018

Meer weten?

Wilt u meer informatie over de braderie, stuur dan een mail naar maikel@stichtingevenementenprincenhage.nl. Via onderstaande links kunt u het inschrijfformulier en deelnemersreglement downloaden. Wij zien uw aanvraag voor een plaats op onze Braderie met belangstelling tegemoet! Indien uw aanvraag akkoord bevonden wordt, wordt dit per mail aan u bevestigd. Vervolgens ontvangt u enkele dagen voor de braderie een brief met daarin de details van uw deelname.

Deelnemersreglement