Fonkelt curling 2022

Het Curlingtoernooi vindt plaats op zondag 11 december tijdens Princenhage Fonkelt 2022.

Dit jaar voor kinderen van groepen 6-7-8 en volwassenen.
Het programma voor de KINDEREN (groepen 6-7-8) is als volgt:

13.00-14.00 u. melden bij de inschrijftafel en ‘warm gooien’
14.00 start wedstrijd.
De eindtijd is afhankelijk van het aantal teams dat zich zal inschrijven. We streven er naar om uiterlijk 17 uur klaar te zijn met de kinder wedstrijd.

Deelname kost € 10,00 per team (inclusief ranja). Kosten betaal je op de dag zelf bij de inschrijftafel.

Afhankelijk van hoeveel teams aanmelden, kan het zijn dat het toernooi later eindigt. Hierover word je dan tijdig geïnformeerd.

Er wordt gespeeld in teams van 4 personen. Iedereen die in groep 6, 7 of 8 zit mag meedoen. Dit toernooi is puur recreatief. Stichting Evenementen Princenhage stelt zelf aangepaste spelregels op die een week voor het toernooi aan de deelnemende teams worden gecommuniceerd per email.

Het programma voor de VOLWASSENEN is als volgt:
13.00-14.00 u. melden bij de inschrijftafel en ‘warm gooien’
14.00 start wedstrijd.

Deelname kost € 25,00 per team (inclusief één glas fris, wijn of tapbier p.p.). Kosten betaal je op de dag zelf bij de inschrijftafel.

Indien minder dan 16 teams aanmelden, kan het zijn dat het toernooi iets later start. Hierover word je dan tijdig geïnformeerd.

Er wordt gespeeld in teams van 4 personen (minimum leeftijd is 12 jaar). Dit toernooi is puur recreatief. Stichting Evenementen Princenhage stelt zelf aangepaste spelregels op die een week voor het toernooi aan de deelnemende teams worden gecommuniceerd per email.