PRINCENHAGE FONKELT

Op zondag 11 december organiseert Stichting Evenementen Princenhage het jaarlijks terugkerend evenement: Princenhage Fonkelt.

Tijdens Princenhage Fonkelt vinden diverse activiteiten plaats op de Haagsemarkt van 12.00 tot 21.00 uur.

Vanwege het succes van voorgaande jaren is er wederom een curlingtoernooi, dat dit jaar uitgebreid wordt naar twee banen voor volwassenen en een baan voor kinderen, want ook de kinderen uit groepen 6, 7 en 8 van de basisscholen hebben inmiddels hun eigen competitie. Voor de kinderen vindt het toernooi plaats in de middag; voor de volwassenen in de middag en begin avond.

Rondom de curlingbanen is een foodplein met Princenhaagse ondernemers, waar u kunt genieten van een hapje en een drankje, terwijl je je favoriete curlingteam kunt aanmoedigen.

Vanaf 12:00 ’s middags staan verder onder meer de volgende kinderactiviteiten op het programma: rodeo eland rijden, knutselen in Herberg Het Roode Hert en tegen de avond de glow in the dark speurtocht.

Zoals elk jaar gaan de meeste straatlantaarns uit als het donker wordt en wordt de Haagsemarkt verlicht door kaarsen en de grote kerstboom.

Het evenement is gratis m.u.v. deelname aan het curlingtoernooi; dat kost EUR 25 per team van 4 volwassenen (inclusief één consumptiebon p.p.) en EUR 10,00 per team van 4 kinderen (inclusief ranja). Inschrijven kan nog via onderstaand formulier tot donderdag 8 december.